« «

» »

PROLOG

Cyril Eštok, generální ředitel

Rád bych pozdravil všechny věrné čtenáře našeho občasníku a chtěl bych zejména přivítat nové čtenáře, kteří nás čtou poprvé. Věřím, že vás zaujmeme a udržíme vaši pozornost až do posledního článku.

Toto číslo vám kromě jiného přinese rozhovor s jedním z liniových manažerů našeho zákaznického centra, Davidem Tydlitatem, který je vedoucím servisní linie. Stojí v čele armády zkušených odborníků na servis, připravených kdykoli reagovat na potřeby našich zákazníků. O tom, že to není vůbec snadné, se dozvíte od samotného Davida. Já jen dodám, že David stojí v čele nejpočetnější skupiny osob v rámci zákaznického centra pro východní Evropu. Jde o skupinu kolegů, jejichž perfektní fungování je kriticky důležité jak pro vás, naše zákazníky, tak i pro samotnou firmu.

V tomto čísle bychom se rádi vrátili k plodnému životu významné osobnosti světa Atlas Copco, Petra Wallenberga, který svým dílem významně přispěl k rozvoji celé skupiny Atlas Copco a jenž nás opustil před třemi měsíci. Více se o jeho životě dozvíte na straně 4.

Tradičně vám v našem občasníku představujeme některé novinky z produktového portfolia. Tentokrát jde například o úkosovačku GTB25.

Někteří naši zákazníci, tedy někteří z vás, souhlasili s tím, abychom se s vámi podělili o jejich zkušenosti s nářadím, řešeními a servisem, které jim byly poskytnuty našimi kolegy. Podíváme se na to, jak jsme dokázali optimalizovat procesy ve firmě Nexteer. Dále se podíváme na nejmodernější techniku, kterou používá Danfoss ve Slovinsku a Sitech v Polsku.

Protože nejen prohlašujeme, že pro nás v Atlas Copco jsou nejdůležitější lidé, ale skutečně tím žijeme, ukážeme Vám, jak vyhledáváme talenty, ale také jak oceňujeme věrné a loajální zaměstnance.

Na konci čísla vám tradičně představíme jednu ze zemí z našeho regionu. Našeho v tom významu, že se zde pohybují naši zaměstnanci, tento trh dobře známe a najdete zde zastoupení z Atlas Copco průmyslová technika. Trochu blíže se podíváme na Bulharsko, krajinu slunce, vína, moře a dobrého jídla. Určitě bych mohl pokračovat a jmenovat spoustu dalších dobrých věcí, které můžete v Bulharsku najít, ale počet znaků, který mi byl přidělen, se neúprosně krátí. Takže vás raději nechám číst.

Přeji vám příjemné, a věřím, že i užitečné čtení.

Zdraví vás Cyril

Domů

Permanent link to this article: http://1-2015.productivity-magazine.cz/?p=1757&lang=cs